tisdag 16 oktober 2012

Söderut Eller Inte....

Det funderar vi på nu när jag kom hem från jobbet, efter att ha jobbat ett "fyra dagars helgpass".
Nu står det ledigt, på schemat och dessutom i sex dagar!! En liten "semester" blir det med så många lediga dagar eller hur?
Söderut? Ja, om någon kan ge en säker väderprognos, utan regn och blåst? Så tänkte vi rulla iväg, dock inte efter denna Europakarta och alla böcker. Nej, vi tänkte oss ner till södra Sverige, Blekinge trakten eller så. Kanske en golfrunda någonstans. Men då ska vädret vara bra, i alla fall inte regn och kuling! Nattens regnande här hemma på 25mm, gjorde att golfbanan var avstängd i morse när Jakob kom dit. Nu blåser det och det kommer torka upp, så förhoppningsvis är den öppen i morn.
Ja vi får se om Annexet ska rulla iväg eller inte.
Nu ska vi gå till grannarna och äta middag. Vilken "lyx" att börja ledigheten med en bortamiddag. Det blir trevligt.
Kram
Yvonné

3 kommentarer:

  1. Hoppas ni får trevligt på er semestertripp. Säkert roligt att träffa din bror också. Hoppas ni mår bra och att ni kan rulla iväg. Det kanske vi också ska i helgen;)trot eller ej:-)Härliga grannar ni har, som bjuder på middag. Härligt. Ha så trevligt. Kram

    SvaraRadera
  2. Det som är bra med husbil är ju att man kan ta det som det kommer, allt behöver inte bestämmas så långt i förväg :)

    SvaraRadera
  3. Skönt med lite extra ledighet. Då är det perfekt med husbil, att bara kunna åka dit näsan pekar. Ha det bra vart ni nu än tar vägen. :)

    SvaraRadera