fredag 26 oktober 2012

Nattcykling I Snön....

Det var precis vad vi fick göra igår eller rättare sagt idag, för klockan vart 00.30 när vi trampade hem!
Efter att jag hade jobbat klart igår, så cyklade vi iväg ca 4km till goda vänner. Dom bjöd på god middag och till dessert var det: glace au four, mums såå gott det var och länge sedan vi åt den "gamla" klassikern.
Timmarna gick medans vi åt och drack och pratade. Rätt som det var, såg jag något som fladdrade utanför fönstret i mörkret? Gissa om vi blev förvånade att det snöade! Visserligen hade "dom" sagt på vädret att det skulle kunna komma in snömoln, men inte trodde vi att det skulle stämma ha ha "dom" har ju haft fel förr eller hur? Men inte denna gången.
Vi hade tagit på oss rejält med kläder när vi cyklade iväg, för det hade varit kyligt i luften redan under dagen. Överdragsbyxrna satt inte i vägen på hemvägen, det var lite småkyligt -2grader. På cykelvägen låg snön medans det var litesmå halt ute på vägen där bilarna kört. Allt gick bra hem, trots att vi inga vinterdäck har till cyklarna hihihi.
I morse såg det ut så här

 
Tog en promenad på förmiddagen och vinden bet i kinderna.
Jakob, är glad att han tvättade Annexet igår och inte väntade tills idag!
Det känns inte som om man vill vara ute och hitta på något idag. Det blir nog en innedag resten av dagen. Jag hittade ett chokladrecept (älskar choklad) och nu sprider det sig härliga dofter från ugnen, mums mums mums och lite kaffe till den kakan!
Det blev ändå en liten sväng ut, för att gräva upp den sista potatisen, så den inte fryser fast!!!
 
Kram
Yvonné
 

6 kommentarer:

  1. Fina foton, men inget vi längtar efter. Känns tidigt med snö! Ha dé!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår att ni åkte söder ut, bort från snön!
      Kram

      Radera
  2. Visst är det mysigt med snö :-) eller? Du har väl vinterdäck på cykeln :) så du inte trillar. Ha det gott. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är mysigt med snön, det blir så ljust. Nej vi har inga vinterdäck till cyklarna och tänker ng inte fortsätta att cykla. I natt blev vi överaskade av snön!
      Kramiz

      Radera
  3. Alla årstider har si tjusning tycker jag. Fast jag föredrar den lite varmare så där ca 20 gr. För varmt är inte bra det heller.
    I morgon blir det Portugal.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är glad att vi har 4 årstiden, gällande värmen får det gärna vara mycket mer än +20. Ska bli roligt att följa er till Portugal.
      Kramiz

      Radera