fredag 28 oktober 2011

RödaKorsFlaggan....

Den skulle vi behöva hissa upp, om vi hade en!
Det är så det känns här hemma just nu ha ha ha Ja man måste få skämta lite trots att det är sjukstuga.
Jo då, Jakob är hemma nu.
Tur, att vi hade förberett så mycket, inför hans hemkomst, innan han åkte in på op. För visst är det en del hjälpmedel som han använder sig av.
Han har haft ganska ont i natt och inte sovit så bra, det är endast ryggläge som gäller ett tag framöver och är man van att sova på sida så kan det vara knepigt.
Så idag, är det "vilodag" som han tillbringar tillsammans med 9 kuddar! o försöker ta igen lite sömn. Det blev nog lite för mycket igår med promenad till Apoteket innan hemgång o transporten hem osv osv Tror inte att man är lika kaxig hemma som på sjh.
Annars så jobbar han på jätte jätte bra och klarar trappen, att ta sig upp o ner ur sängen själv o med kläder och ja allt annat också. Hjälp av mig behöver han inte, men det var väl förutsättningen när han blev utskriven att han skulle göra också.

Just i denna stund är det skönt med ett hus, med flera rum! Jag har valt att bädda ner mig i tv-rummet på soffan, vill inte att Jakob ska bli smittad. Han brukar faktiskt klara sig från mina bacciller, men man vet aldrig. Och för att vi inte ska störa varandra hela tiden. Man får var glad åt de timmana man får sova ,vare sig man är förkyld eller opererad!
Nogger, är väldigt undrande varför det är på detta viset och går mellan rummen o sover lite hos mig o en stund hos Jakob ha ha ha
Det känns som hela Bloggen skulle bli förkyld, så, nog om detta.

Vill passa på att Tacka er som kommit med Blommor Choklad och skickat Kort till Jakob, gulligt av er.

Kram från Sjukstugan
Yvonne o Jakob

4 kommentarer:

  1. Hej på er sjuklingar
    Roligt att Jakob är hemma igen. Har du Y läst mailet för din del?
    Krya på er båda.
    Kram Jürg o Stina

    SvaraRadera
  2. Kämpa på och krya på er...Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Tack så gulligt av er, vi kämpar på båda två, i varsin del av huset ha ha ha
    Ja Tack Jürg för rekomendationen, har inte gjort det än men ikväll vore det nog rätt läge.
    Kram från oss JoY

    SvaraRadera
  4. Hallå i sjukstugan! Kan bli den nya tv såpan ju hihi,har nu hittat er den är jätte fin er blogg sida,där kommer väl mycket bra recept o sånt införjulen hoppas vi nu när innte vi har något att gjöra här nere? Hoppas ni får en trevlig söndag kramar från Småland krya på er

    SvaraRadera